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Linee guida sugli OGM dell'Authority Europea per la Sicurezza Alimentare (EFSA).
L'EFSA ha pubblicato le linee guida relative alla valutazione del rischio ambientale (ERA) degli organismi geneticamente modificati (OGM), sulla base delle più ...
Effect of a television programme on nutrition cognitions and intended behaviours.
Autori: Byrd-Bredbenner, C., Grenci, A., and Quick, V.; Rivista: Nutrition & Dietetics; Volume: 67; Pagine: 143–149; Anno: 2010.
Color, Flavor, Texture, and Nutritional Quality of Fresh-Cut Fruits and Vegetables: Desirable Levels, Instrumental and Sensory Measurement, and the Effects of Processing.
Autori: Barrett, D.M., Beaulieu, J.C., and Shewfelt, R.; Rivista: Critical Reviews in Food Science and Nutrition; Volume: 50; Pagine: 369-389. Anno: 2010.
L'olio di oliva nella prevenzione delle principali malattie degenerative. Modello di intervento formativo e divulgativo nei luoghi di lavoro.
Intervento di educazione alimentare volto alla prevenzione delle malattie cronico-degenerative, basato sull’organizzazione di seminari, l’allestimento di ...
Effectiveness of school-based interventions in Europe to promote healthy nutrition in children and adolescents: systematic review of published and ‘grey’ literature.
Autori: Van Cauwenberghe, E., Maes, L., Spittaels, H., van Lenthe, F.J., Brug, J., Jean-Michel Oppert, J.M. and De Bourdeaudhuij, I.. Rivista: British Journal ...
Consumers’ knowledge of healthy diets and its correlation with dietary behaviour.
M. Dickson-Spillmann & M. Siegrist (2011). Journal of Human Nutrition and Dietetics, 24, 54–60.
Acceptance of calorie-reduced yoghurt: Effects of sensory characteristics and product information.
Autori: Susanne Bølling Johansen, Tormod Naes, Jorun Øyaas, Margrethe Hersleth; Rivista: Food Quality and Preference; Volume: 21; Pagine: 13-21. Anno: 2010. ...
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